Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

4 koren in concert
uniek optreden van 100 zangers

18-02-2024 om 14:00 16:30

Op zondag 18 februari is het in de OOSTERKERK in Hoorn dé gelegenheid om te genieten van verschillende koren, elk met eigen repertoire. Daarmee is er voor ieder wat wils!

Op initiatief van Vocal Theater Groep UniCorno uit Hoorn brengt zij samen met Vocalgroep Basta! uit Enkhuizen, Meezingkoor Om te Hoorn uit Hoorn en vocalgroep Men@Work uit Spierdijk  een prachtig, middagvullend en afwisselend optreden.

Vluchten kan niet meer, De oude muzikant, Wake up call, Long yourny home, Les miserables, Don’t stop me now, De Jantjes en Miss Saigon; zomaar wat voorbeelden van muziek die ten gehore wordt gebracht. Van licht klassiek tot pop en van Nederlandstalig tot Opera.

De koren streden afwisselend op onder leiding van hun eigen dirigent. Te weten Frank Hoebe, Stefan Karsten met combo en Margreet Drijver.
Het slot van deze middag is uniek: alle koren treden gezamenlijk op en brengen onder leiding van Frank Hoebe het overbekende Hallejujah
Een spektakel om 100 koorleden bij elkaar dit mooie nummer te horen uitvoeren!   

Kaarten à € 15,00 zijn alleen online te verkrijgen via Podiumplein

Op de middag van het concert is er beperkt mogelijkheid om aan de deur kaarten te kopen. De entreeprijs is dan € 15,00. En op is op….

« Alle Evenementen