Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Kerstmarkt van Soli Deo Gloria
jubileum in de Oosterkerk!

zaterdag 10-12-2022 om 10:30 15:00

De kerstmarkt van Soli Deo Gloria wordt voor de 25e keer gehouden in de Oosterkerk

Het koor kijkt er zeer naar uit: op 10 december a.s. kunnen we na 2 jaar eindelijk weer onze befaamde kerstmarkt in de Oosterkerk organiseren. En dat dan voor de 25e keer.
Een kerstmarkt-werkgroep is al weken bezig een selectie te maken van alles wat in de afgelopen 2 jaar is ingebracht ‘voor de kerstmarkt’. Alleen onbeschadigde en mooie items worden uitgezocht, schoongemaakt en klaargezet om op de vrijdag voor de markt naar de Oosterkerk te worden vervoerd. Daar vindt u dan op zaterdag een feestelijke uitstalling van mooie serviezen en glaswerk, sieraden, feestkleding, kerstversiering, speelgoed en boeken en cd’s.
Op zaterdag 10 december gaan om 10.30 u. de deuren open voor de markt. De Oosterkerk is al helemaal in kerstsfeer en er is live (kerst)muziek. Bij de bar u een beetje bijkomen van alle drukte met koffie en thee, taart, glühwein, oliebollen en erwtensoep.
Iedereen is welkom om van 10.30-15.00 u. te komen kijken en hopelijk ook kopen in deze mooie en gezellige omgeving. De koorleden zullen u met veel plezier ontvangen. En natuurlijk is de toegang gratis.

Informatie: https://solideogloria-hoorn.nl/agenda/

« Alle Evenementen