Laden Evenementen

Eigen concertserie
Gerbrich Meijer en het Felix Quartet

31-03-2024 om 15:00 17:00

Een concert uit onze eigen serie!
Gerbrich Meijer is een internationaal actief kamermuzikant, solist op klarinet en orkestmusicus. Violiste Marlene Dijkstra, violist Caspar Horsch , altviolist Michiel Wittink en celliste Liesbeth Bosboom zijn de vier jonge en ambitieuze musici die samen het Felix Quartet vormen. Zij vonden elkaar tijdens de lockdown in 2020 in hun gedeelde liefde voor kamermuziek. Eerder traden ze tijdens hun studie al samen op met het European Union Youth Orchestra en de Academie van het Koninklijk Concertgebouw. Samen creëren ze met hun virtuoze, intieme en pittige spel een unieke stem in de kamermuziek.

Naast hun kwartetwerk zijn de musici ook actief op andere vlakken, want violiste Marlene Dijkstra is plaatsvervangend aanvoerder bij het NedPho, violist Caspar Horsch is tweede violist bij het Koninklijk Concertgebouworkest, altviolist Michiel Wittink is programmeur bij het Concertgebouw en celliste Liesbeth Bosboom is remplaçant bij diverse Nederlandse orkesten.

Informatie over het programma volgt nog..

Kaartjes per concert € 23,50 pp. Passe-partouts € 85 pp. voor 4 concerten, inclusief gratis sponsorcontract op 18 augustus.
Kaarten en passe-partouts via Podiumplein.

« Alle Evenementen