Laden Evenementen

Eigen Serie aflevering 2
Meri Khojayan en Robert Poortinga

16-04-2023 om 15:00 17:00

Onze eigen Concertserie staat in het teken van het Rachmaninov-jaar. Sergei Rachmaninov werd 150 jaar geleden geboren in Rusland. Dit jaar hebben wij wederom een aantal gerenommeerde artiesten kunnen boeken. Zij zullen allen een werk van Rachmaninov vertolken.

Als prijswinnaars van talrijke concoursen is het duo Meri Khojayan en Robert Poortinga één van de bekwaamste viool-piano duo’s van hun generatie. “Ze weten het publiek te raken, dankzij de charmante mix van talent, muzikale gevoeligheid, hoogstaande techniek en ongelooflijke entente. De perfecte uitvoering van hun brede en gevarieerde repertoire maakt elk van hun concerten tot een onvergetelijke gebeurtenis!” Bron: Amici Per La Musica Turijn

Het programma:

Franz Schubert, ‘Grand Duo’ Sonate D.574 in A groot

Camille Saint-Saëns, Viool sonate no. 1 op. 75 in D klein

Pauze

Sergei Rachmaninov, 2 dansen op. 6

Edward Elgar, Viool sonate op. 82

Tijden en prijzen
We hebben ervoor gekozen de serie op de zondagmiddagen te houden, om o.a. te bezien of de oudere mens onder ons wellicht ook juist en gemakkelijker op middagen een concert in onze prachtige Oosterkerk wil bezoeken dan op een avond.

Onze serie bestaat uit een vijftal recitals, met de mogelijkheid van passe-partouts voor drie, vier of vijf concerten. Uiteraard zijn er ook losse kaarten te verkrijgen. Alle mogelijkheden zijn inclusief 1 x koffie/thee per concert.

Voor de losse kaart is de prijs €  22,50 pp    

Voor het passe-partout voor vijf concerten is de prijs € 90,-
Voor het passe-partout voor vier concerten is de prijs € 70,-
Voor het passe-partout voor drie concerten bedraagt de prijs € 55,-                                                                                                                                                                        Kaarten zijn wederom te verkrijgen via www.podiumplein.nl of aan de zaal.

€22,50

« Alle Evenementen