Laden Evenementen

Eigen serie aflevering 3
Sasha Witteveen en Jorian van Nee

Onze eigen Concertserie staat in het teken van het Rachmaninov-jaar. Sergei Rachmaninov werd 150 jaar geleden geboren in Rusland. Dit jaar hebben we wederom een aantal gerenommeerde artiesten kunnen boeken. Zij zullen allen een werk van Rachmaninov vertolken.

Sasha Witteveen is een veelzijdige contrabassist en won de eerste prijs bij vele nationale en internationale concoursen zoals the International Youth Bass Competition in Lucca, het Britten Contrabas Concours, het Prinses Christina Concours en de Viennese Bass Days Competition. Sasha is actief als solist en gaf concerten in o.a. Het Concertgebouw, Tivoli Vredenburg, Wiener Musikverein en het Muziekgebouw aan ’t IJ. Sasha Witteveen is een virtuoze bassiste. Ze heeft een natuurlijk geluid dat verschillende personages laat zien.

“Wat een stoere verschijning achter de contrabas! Haar daadkracht en vastberadenheid is indrukwekkend, ze weet precies wat ze wil. Zonder angst razen haar vingers over de toets en temt ze haar instrument.” Aldus de Jury van Dutch Classical Talent, 2022.


Jorian van Nee
componeert en speelde eigen werk live o.a. op Radio 4. In 2013 won hij een eerste prijs bij het Prinses Christina Concours terwijl hij tevens een eerste prijs kreeg bij het Prinses Christina Compositie Concours voor twee van zijn eigen pianostukken. In 2015 won hij de prijs voor de beste begeleiding bij het Prinses Christina Concours. Hij viel ook in de prijzen bij het Peter de Grote Festival en het Young Pianist Foundation concours.

Tijden en Prijzen

We hebben ervoor gekozen de serie op de zondagmiddagen te houden, om o.a. te bezien of de oudere mens onder ons wellicht ook juist en gemakkelijker op middagen een concert in onze prachtige Oosterkerk wil bezoeken dan op een avond.

Onze serie zal nu uit een vijftal recitals bestaan met de mogelijkheid van passe-partouts voor drie, vier of vijf concerten. Uiteraard zijn er ook losse kaarten te verkrijgen. Alle mogelijkheden zijn inclusief 1 x koffie/thee per concert.

Voor de losse kaart is de prijs €  22,50     

Voor het passe-partout voor vier concerten is de prijs € 70,-

Voor het passe-partout voor drie concerten bedraagt de prijs € 55,-                                                                                                                                                                                  

Kaarten zijn te verkrijgen via deze link naar www.podiumplein.nl of aan de zaal

« Alle Evenementen