Laden Evenementen

EIGEN SERIE AFLEVERING 4
Niek van Oosterum en Yoo-Seon Lee

22-10-2023 om 15:00 17:00

Onze eigen concertserie staat in het teken van het Rachmaninov-jaar Sergei Rachmaninov werd 150 jaar geleden geboren in Rusland. Wij willen in 2023 dat zijn werken in onze eigen concertserie aandacht zullen krijgen. Dit jaar hebben wij wederom een aantal gerenommeerde artiesten kunnen boeken. Zij zullen allen een werk van Rachmaninov vertolken.

Niek van Oosterum en Yoo-Seon Lee zijn echtgenoten en beiden gerenommeerde pianisten. Samen vormen zij het pianoduo Duet con moto en ze zullen in onze kerk wederom samen én apart een concert geven. Kenmerkend voor het duo blijft de grote dynamiek, concentratie en diepgang. Nadat beiden afgestudeerd waren aan de Folkwang Hochschule in Essen, vormden zij als artiestenechtpaar het bovengenoemde duo en vieren zij sindsdien zowel samen als apart grote successen in Duitsland en daarbuiten, uiteraard ook in Hoorn. Onze Steinway concertvleugel B211 uit 1903 zal ook nu weer een hoofdrol kunnen vervullen in hun unieke virtuoze vertolkingen.

Prijzen

Onze serie bestaat uit een vijftal recitals waarvan dit concert al het vierde is. Altijd inclusief 1 x koffie/thee per concert.                                                                                                                                                               

Kaarten à €  22,50  zijn verkrijgbaar via www.podiumplein.nl of aan de zaal
Voor vragen kunt u een mail sturen naar contact@oosterkerkhoorn.nl

€22.50

« Alle Evenementen