Vrijwilligers

Nederland Doet: hulp voor de vrijwilligers!

Op 8 maart mochten we een halve schoolklas jonkies begroeten die, in het kader van Nederland Doet, kwamen helpen om de Oosterkerk nog meer te laten stralen. Ze hebben gesopt, geveegd, gedweild en gesleept. Geweldig om mee te maken hoe de ‘jeugd van tegenwoordig’ zich met veel plezier inzette. Ze waren nauwelijks te stoppen. Iedereen die meegewerkt heeft: chapeau!

Vrijwilliger worden?
In de Oosterkerk is altijd wat te doen! Het hele jaar zijn er concerten en andere optredens. Soms wordt de kerk ook verhuurd voor feestjes, lezingen en uitvaarten. In de zomer is de kerk regelmatig open voor geïnteresseerde bezoekers.
Alle taken die deze activiteiten met zich meebrengen worden verzorgd door vrijwilligers. Gelukkig zijn er dan ook veel vrijwilligers actief voor de Oosterkerk. Bijvoorbeeld voor het verzorgen van schoonmaak en opruimwerk (gezellig) voor de bardiensten en als gastvrouw en gastheer als de kerk open is voor bezoekers.

Als het je leuk lijkt om ook als vrijwilliger aan de slag te gaan in de Oosterkerk Hoorn, stuur dan een mail naar beheerder@oosterkerkhoorn.nl.