Vrijwilligers

Afscheid van Theo!
Jarenlang was Theo Roemer een zeer gewaardeerd lid van de dinsdagploeg, de vrijwilligers die elke dinsdag samenkomen om klussen en klusjes uit te voeren voor de kerk. Theo is groot en sterk, weet van aanpakken en heeft een vriendelijk karakter. Omdat hij inmiddels verhuisd is van Hoorn naar Purmerend, moest hij stoppen met de ploeg. Wij wensen hem veel plezier in Purmerend, waar hij zich ongetwijfeld nuttig weet te maken. Hij komt vast nog wel eens kijken en de dinsdagploeg blijft hem steunen in je ambitie om Nick en Simon weer bij elkaar te krijgen.

Vrijwilliger worden?
In de Oosterkerk is altijd wat te doen! Het hele jaar zijn er concerten en andere optredens. Soms wordt de kerk ook verhuurd voor feestjes, lezingen en uitvaarten. In de zomer is de kerk regelmatig open voor geïnteresseerde bezoekers.
Alle taken die deze activiteiten met zich meebrengen worden verzorgd door vrijwilligers. Gelukkig zijn er dan ook veel vrijwilligers actief voor de Oosterkerk. Bijvoorbeeld voor het verzorgen van schoonmaak en opruimwerk (gezellig) voor de bardiensten en als gastvrouw en gastheer als de kerk open is voor bezoekers.

Als het je leuk lijkt om ook als vrijwilliger aan de slag te gaan in de Oosterkerk Hoorn, stuur dan een mail naar beheerder@oosterkerkhoorn.nl.