VERHUUR

Belangstelling om iets in de Oosterkerk te organiseren? We bieden veel mogelijkheden en kunnen op verzoek veel regelen. Voor vragen kunt u zich wenden tot de beheerder via contact@oosterkerkhoorn.nl of telefoon 06 – 14 3553 78.

Aantallen

In de kerk kunnen in de meest gebruikelijke opstelling maximaal 330 toeschouwers verblijven. Maar ook aan een veel kleiner publiek biedt de kerk een sfeervol onderkomen. We hebben genoeg tafels, stoelen, kamerschermen, podiumdelen en dergelijke in huis om de ruimte flexibel in te richten. Van klein concert tot grote vergadering. Informeer vooral naar de mogelijkheden.

Voorzieningen

Op het royale podium van circa 90 m2 vindt u een historische, prachtig gerestaureerde Steinway concertvleugel, maar ook prima geluidsapparatuur voor spraak en zang. Natuurlijk is er ook Wifi. We beschikken daarnaast over twee beamers en schermen voor visuele ondersteuning. Een grote trots is ons fraaie Bätz kerkorgel, dat verrassend veelzijdig bespeeld wordt. Er zijn podiumdelen in drie hoogtes beschikbaar.

Catering

Er zijn twee buffetten/bars aanwezig, waar we voor koffie en thee en overige drankjes kunnen zorgen. Er zijn meerdere mogelijkheden, bijvoorbeeld met consumptiebonnen. Daarnaast kunnen we voor catering zorgen, van borrelhap tot volledig diner. Speciale wensen? We doen ons best.

Richtprijzen

We geven hier graag een indicatie voor de belangrijkste kosten, maar het gaat wel om richtprijzen. Afhankelijk van het geplande evenement, kan een aanpassing naar boven of beneden mogelijk zijn. Prijzen gelden per dagdeel, tenzij anders afgesproken. Voor repetities gelden gereduceerde tarieven, prijzen in overleg.

Huur Oosterkerk€ 400,-
Gebruik van Orgel€ 120,-
Gebruik concertvleugel exclusief stemmen€ 120,-
Geluidsinstallatie€ 75,-
Beamers en schermen€ 200,-

Op verzoek wordt de vleugel gestemd, de kosten hiervoor bedragen € 90,-. Niet alleen de kerk is te huur, in het met de Oosterkerk verbonden Claes Joesthuys is een ruimte beschikbaar voor bijvoorbeeld kleine vergaderingen en er is een solistenkamer. Prijzen in overleg.

Zoals gezegd, gaat het hier om richtprijzen, de tarieven kunnen afhankelijk van het soort evenement worden bijgesteld. Voor bruiloften en uitvaarten gelden aangepaste tarieven in overleg.


Informeer naar de mogelijkheden.