VERHUUR

Belangstelling om iets in de Oosterkerk te organiseren? We bieden veel mogelijkheden en kunnen op verzoek veel regelen. Voor vragen kunt u zich wenden tot de beheerder via contact@oosterkerkhoorn.nl of telefoon 06 – 14 3553 78.

Aantallen

In de kerk kunnen in de meest gebruikelijke opstelling maximaal 330 toeschouwers verblijven. Momenteel houden we ons vanzelfsprekend aan de recente coronavoorschriften, wat in de meeste gevallen zal betekenen dat we maximaal 200 mensen kunnen toelaten. Maar ook aan een veel kleiner publiek biedt de kerk een sfeervol onderkomen. We hebben genoeg tafels, stoelen, podium delen en dergelijke in huis om diverse inrichtingen van de ruimte te kunnen maken. Van klein concert tot groot diner. Informeer vooral naar de mogelijkheden.

Voorzieningen

Op het royale podium van circa 90 m2 vindt u een historische, prachtig gerestaureerde Steinway concertvleugel, maar ook prima geluidsapparatuur voor spraak en zang en Wifi. We beschikken daarnaast over twee beamers en schermen voor visuele ondersteuning. Een grote trots is ons fraaie Bätz kerkorgel, dat vaak verrassend veelzijdig bespeeld wordt. Er zijn podium delen beschikbaar.

Catering

Er zijn twee buffetten/bars aanwezig, waar we voor koffie en thee en overige drankjes kunnen zorgen. Er zijn meerdere mogelijkheden, bijvoorbeeld met consumptiebonnen. Daarnaast kunnen we voor catering zorgen, van borrelhap tot volledig diner. Speciale wensen? We doen ons best. Vanzelfsprekend geldt ook hier dat de coronaregels een en ander moeten toelaten. Momenteel, januari, zijn de meeste evenementen helaas niet mogelijk.

Richtprijzen

We geven hier graag een indicatie voor de belangrijkste kosten, maar het gaat wel om richtprijzen. Afhankelijk van het geplande evenement, kan een aanpassing naar boven of beneden mogelijk zijn. Prijzen gelden per dagdeel, tenzij anders afgesproken.

Huur Oosterkerk€ 360,-
Gebruik van Orgel€ 120,-
Gebruik concertvleugel€ 120,-
Geluidsinstallatie€ 75,-
Beamers en schermen€ 200,-

Op verzoek wordt de vleugel gestemd, de kosten hiervoor bedragen € 80,-. Niet alleen de kerk is te huur, in het met de Oosterkerk verbonden Claes Joesthuys is een ruimte beschikbaar voor bijvoorbeeld vergaderingen en er is een solistenkamer. Prijzen in overleg.
Informeer naar de mogelijkheden.