Rockin’ Church!

Zaterdag 29 april kan met stip worden bijgeschreven in de rijke Hoornse muziekhistorie. Een historisch kerkorgel mengde zich magisch met een stevige band. Klassiekers uit pop en rock zoals ze nog nooit geklonken hebben! Geweldig geluid, dat toch buiten niet boven de 60 DB kwam, schitterende lichtshow. Mooi voor de kerk én organisator Arjan Buur: uitverkocht huis en 350 genietende mensen in de zaal. Er was nét genoeg bier, en alles verliep vrijwel letterlijk zonder wanklank. Een bassist, drummer, gitarist, twee zangers en een geweldige organist zorgden, samen met een technicus of tien en minstens zoveel vrijwilligers, voor een uniek spektakel. Vier jaar geleden was het een totale verrassing en het blijft een verrassend én verbazend concept. Er werd geweldig gespeeld en gezongen door Rhythm (orgel), Megan (zang), Kees (zang), Erik (drums), Zack (bas) en Jesper (gitaar). Pink Floyd, Led Zeppelin, Kansas, Janis Joplin, Deep Purple: ze kwamen bijzonder voorbij. Voor herhaling vatbaar uiteraard.