Boeken gevraagd!

In de Nieuwsbrief van november informeerde we u al over onze succesvolle zomer-openstellingen in 2023. Er kwamen meer dan 2000 mensen op af en we verkochten veel boeken. Ook in 2024 willen we graag vele middagen de kerk openen en natuurlijk ook boeken verkopen.

We hebben nog een kleine voorraad, maar als we weer net zo goed verkopen als vorig jaar, kunnen we wel wat aanvulling gebruiken. Niet alle boeken die we binnenkrijgen, komen in de kerk te liggen. We maken een selectie zodat we de geïnteresseerden een kwalitatief goed aanbod kunnen laten zien.

Wanneer u afscheid wilt nemen van boeken komen we ze graag bij u ophalen zodat we ook volgend jaar weer veel kwaliteitsboeken in de kerk kunnen aanbieden. De data van de open middagen zult u weer in de Nieuwsbrief kunnen lezen en op de website natuurlijk. Wanneer u een berichtje met uw telefoonnummer stuurt naar contact@oosterkerkhoorn.nl nemen we contact met u op om een afspraak te maken.