Rabo Clubsupport

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? 

Stem straks in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport De stemming vindt plaats in september. We sturen dan een reminder:-)
Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank kennis en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Als Rabobank lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt. Hoe werkt het stemmen in de Rabo App?
Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

 1. Log in en ga via ‘Zelf regelen’ naar ‘Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’.
 2. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan.
 3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op ‘Stap 2’. Let op! Wij doen mee met OOSTERKERK ‘HUISKAMER VAN HOORN’.
 4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.
 5. Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.De Rabobank ondersteunt ons!

Monique Ansink, voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Rabobank West-Friesland bezocht deze week -2 juli- de Oosterkerk in Hoorn en bracht een cadeau mee. Zij overhandigde een cheque van € 4.250 aan de voorzitter van de Oosterkerk Eddy Boom en de penningmeester Dick Louwman.

Met dit geld schafte de Oosterkerk twee nieuwe beamers aan. Die worden niet alleen ingezet bij de wekelijkse kerkdiensten, maar bij allerlei andere activiteiten die in de kerk plaatsvinden. Bij lezingen en conferenties, maar ook bij trouwerijen, uitvaarten en concerten worden steeds vaker filmpjes, liedteksten en foto’s vertoond op de twee grote schermen in de kerk. Met de nieuwe beamers kan de kerk nog veelzijdiger worden gebruikt. De Stichting Oosterkerk is enorm blij met deze steun van de Rabobank!

En wat een eer als de Rabobank de Oosterkerk af en toe gebruikt als locatie voor bijeenkomsten!

Dank Rabobank West-Friesland!

 • In memoriam Ad Buur

  In memoriam Ad Buur

  Op woensdag 5 juni jl overleed Ad Buur op een leeftijd van bijna 84…Lees verder

 • Rabo Clubsupport

  Rabo Clubsupport

  Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?  Stem straks…Lees verder

 • Steigers in de kerk

  Steigers in de kerk

  De trouwe bezoekers van evenementen in de kerk hebben ongetwijfeld opgemerkt dat er steigers…Lees verder